top of page

Afhalings- en retourbeleid

Laatst bijgewerkt: 1 september 2023

Afhaling

De afhaling van uw producten is gratis op onze hoofdzetel (*)l en mogelijk vanaf 5 weken na pre-order datum.

Wij sturen je een email vanaf het moment dat jouw bestelling voor je klaar ligt. Bij afhaling dien je jouw identiteitsbewijs en bevestigingsbericht mee te nemen.

 

Adres en openingstijden van de winkel:

  • Bellestraat 58, 8950 Heuvelland (*)

  • Maandag tot vrijdag: 9.00-17.00 uur

Verzending van uw bestelling is mogelijk mits betaling. Gezien elke tent uniek is, wordt hiervoor een voorstel op maat gemaakt. Wenst u verdere info te verkrijgen over verzending? Neem dan contact met ons op.

Retour

We willen graag dat je tevreden bent met onze producten. Is een product helaas toch niet wat je verwacht hebt en wil je het retourneren? Geen enkel probleem, je kunt een artikel zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan ons retourneren. Let op: eigen ontworpen producten (lees: gepersonaliseerde promotenten met uw eigen tekst en logo) kunnen wij helaas niet retour nemen.

 

1. Algemeen

 

1.1. Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen van niet-gepersonaliseerde promotenten via onze webshop met pre-sale module bij CalliTents.

1.2. Voor alle situaties die niet expliciet worden behandeld in dit beleid, zijn de algemene voorwaarden van onze webshop van toepassing.

 

2. Retourneren van Promotenten

 

2.1 Als Klant Consument hebt U het recht om binnen een termijn van 14 dagen na effectieve levering van de Producten zonder opgave van redenen de Aankoop kosteloos te herroepen. De herroepingsinstructies en het modelformulier voor de herroeping vindt U via deze link (https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf).

2.2. De kosten voor eventuele terugzending met de post of koerier zijn ten laste van de Klant Consument.

2.2. De klant dient ons op de hoogte te stellen van hun intentie om een promotent te retourneren via het door ons aangeboden communicatiekanaal (per e-mail laury@douve.be).

2.3. Promotenten moeten worden geretourneerd in hun oorspronkelijke staat en verpakking, inclusief alle bijbehorende accessoires en documentatie.

 

3. Voorwaarden voor Retourneren

 

3.1. Promotenten die in de pre-sale zijn aangeschaft, kunnen ook worden geretourneerd volgens dit beleid.

3.2. Promotenten die zijn beschadigd door onjuist gebruik, verwaarlozing, ongelukken of enige andere oorzaak die niet te wijten is aan productiefouten, komen niet in aanmerking voor retournering.

3.3. Indien een klant besluit een promotent te retourneren, komen de retourkosten voor rekening van de klant, tenzij de promotent defect of beschadigd was bij ontvangst.

 

4. Retourproces

 

4.1. Neem contact op met ons via laury@douve.be om het retourproces te starten en de retourzending aan te melden. Onze klantenservice zal instructies geven over hoe de retourzending moet worden uitgevoerd.

4.2. Na ontvangst van de geretourneerde promotent en controle op de staat van het product, zullen we bepalen of de retournering voldoet aan onze retourvoorwaarden.

4.3. Indien de retournering wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag terugbetaald aan de klant via de oorspronkelijke betaalmethode.

 

5. Uitzonderingen

 

5.1. Maatwerk promotenten, speciaal voor de klant aangepaste promotenten, of promotenten die in de pre-sale met aanzienlijke korting zijn aangeschaft, komen mogelijk niet in aanmerking voor retournering. Dit wordt duidelijk vermeld op het moment van aankoop.

 

6. Contactgegevens

 

6.1. Voor vragen over retouren, neem contact op met onze klantenservice via de contactgegevens vermeld op de webshop (laury@douve.be).

bottom of page